Прессъобщение MSC Crociere се среща с Източна Европа Здравни протоколи от високо ниво на борда на корабите, зимна и лятна круизна програма за 2021/2022 г

Италианските търговски камари в Букурещ, Будапеща, Братислава, Прага и София, заедно с MSC Cruises, организират онлайн пресконференция за Източна Европа със заглавие „MSC Ви приветства в обезопасения круизен балон  с нов протокол за здраве и безпопасност на борда, докато изживявате магията и очарованието на круизните кораби на MSC Cruises”, което ще се състои в вторник, 15-ти декември 2020 г. от 10.00 ч. до 11.30 ч. (CET) чрез платформата ZOOM. Събитието ще се проведе в рамките на синергичното сътрудничество, с цел продължаване на дейностите за популяризиране на „Мade in Italy“ по дигитален път и в контекста на камарната мрежа.

Уебинарът предвижда представянето на протоколите за здраве и безопасност на борда на круизните кораби на MSC, разработени с цел подновяването на курсовете в Средиземно море, предназначени да защити здравето на гостите, екипажа и местните общности. Специална работна група, с приноса и подкрепата на водещи външни медицински експерти, разработи надежден протокол с нови специфични за MSC круизи оперативни процедури, които надхвърлят действащите регионални и национални препоръки, като по този начин наложи нов стандарт. MSC Cruises работи в насока обхващане на всеки аспект от пътуването на госта от момента на резервацията до качването му на борда, пребиваването му там до завръщането у дома, като същевременно запази уникалността на преживяването.

Джани Онорато, главен изпълнителен директор, MSC Cruises Въпреки че днес взехме трудното решение да не изпълняваме предвидените курсове на всички наши кораби, за нас е важно да продължим да гледаме напред, тъй като знаем, че нашите клиенти мечтаят за пътуване и искат за да планират почивката си за следващата година. Поради тази причина сега потвърдихме и нашата пълна лятна програма за 2021 г., така че всички гости – както резервиралите круизи, отменени до 31-ви юли, така и тези, резервирали круизи до 31-ви октомври, които желаят да се възползват от нашата гъвкава круизна програма, могат спокойно да направят своята резервация“.

Именно заради уникалния характер на преживяването на гостите, дигиталното събитие ще се проведе в хибриден режим: участващата аудитория ще се свърже онлайн от петте държави, в които Италианските търговски камари на Букурещ, Будапеща, Братислава, Прага и София работят, докато главният изпълнителен мениджър на MSC Crociere, Анджело Капуро и неговият екип ще бъдат на борда на MSC Grandiosa, плаващ в Средиземно море, който на 15-ти декември 2020 г. ще акостира на италианското пристанище в Неапол, за да приветства публиката на виртуална обиколка с един от най-модерните в екологично отношение кораби, и за да покаже елегантността и дизайна „Мade in Italy“ на общите пространства и на каютите, както и магията на развлеченията, присъстващи на борда. Пътниците на борда, които отново са избрали да пътуват с круизите на MSC, подсигурени от протоколите за здраве и безопасност на борда, също ще бъдат присъединени в тура.

Поканени са да участват представители на радиото и телевизията, както и специализираната преса, туристически блогъри, лидери на общественото мнение и инфлуенсъри, членове на Камарата, представители на търговски асоциации, принадлежащи към сектора на круизния туризъм.

Участието е безплатно, с покана, която трябва да бъде потвърдена не по-късно от 14-ти декември 2020 г. на pr@camcomit.bg.

Работен език | Италиански с многоезичен превод
Режим на гледане | Платформа за мащабиране
Участие на акционери и партньори | безплатно при регистрация
Процедура за резервация и въпроси към лекторите |
свържете се с вашия CCIE за справка:
––––
Италианска търговска камара в България – 
pr@camcomit.bg

Италианско-чешка търговска камара – linda.valesova@camic.cz
Италианска търговска камара за Румъния – segreteria@ccipr.ro
Италианско-словашка търговска камара – szabova@camitslovakia.sk
Италианска търговска камара за Унгария – segretario.generale@cciu.com

Фирмен профил на MSC

MSC Cruises е най-голямата частна компания в сектор круизи в Европа, Южна Америка, Южна Африка и Персийския залив. Компанията представлява повратен момент в туристическия сектор и по-специално сред круизите, тъй като е отбелязала ръст с 800% в първите десет години, като си е спечелила световна известност в сектора и е една от най-младите компании, които кръстостват моретата. MSC Cruises има седалище в Женева, Швейцария, и е част от MSC Group – световен конгломерат и лидер в морския сектор и логистиката.

Флотът на MSC Cruises обхваща към днешна дата 17 ултрамодерни високотехнологични и с елегантен дизайн кораби, които предлагат несравнима почивка с вкусна и автентична храна, достойни за награди развлечения, многобройни възможности за релакс, удобни каюти, както и безупречни услуги и професионализъм.

В рамките на нов невиждан по рода си инвестиционен план от 11.6 милиона евро, към днешна дата MSC Cruises е разработила дизайна на 6 високотехнологични кораба, прототипи, които разчупват ограниченията на корабния дизайн и архитектура, сред които и двата нови кораба, които все още се строят, MSC Virtuosa и MSC Seashore, като така флотът на компанията ще достигне 19 кораба.

MSC Cruises изпитва отговорност към човешкия и физически фактор, в който работи и корабите ѝ са адаптирани към последните тенденции в опазването на околната среда и в морските технологии. Компанията работи опазвайки океаните, като постоянно следи иновационните методи за намаляване на вредното въздействие върху околната среда по време на плаването на корабите, и проявява желание да подобри качеството на въздуха чрез намаляване на емисиите на корабите с помощта на високо специализирана обработка на водата и всеобхватно управление на отпадъците.

Натрупаният опит на MSC Cruises се предлага по целия свят чрез мрежа на разпространение, която обхваща 81 страни. Компанията наброява над 30 500 души персонал по цял свят, както на борда на корабите, така и на сушата.

2020-12-10T00:32:12+02:00декември 10th, 2020|0 Comments