Kонференцията „Бизнесът и регионите“

Списание „Икономист“ и Българската стопанска камара имат удоволствието да Ви поканят да участвате в конференцията Бизнесът и регионите, която ще се проведе на 21 юни 2019 г., петък, от 9,00 ч. в хотел „Хилтън“, гр. София.

Целта на дискусията е да покаже как големият бизнес допринася за устойчивото развитие на регионите в България; влиянието, което оказва върху развитието на малкия бизнес; значението му за съществуването на редица населени места. Включва както икономически аспекти, така и социални инициативи и въпроси, свързани с развитие на обществото.

Дискусията ще се концентрира в три основни панела:

  • Въздействието на бизнеса върху икономическото развитие на регионите
  • Въздействието на бизнеса върху социалното развитие и качеството на живот в регионите
  • Възможности за финансова подкрепа за развитието на бизнеса и регионите

  Да открият конференцията са поканени вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на регионалното развитие Петя Аврамова. В началото й Институтът за пазарна икономика ще представи анализ на регионалните профили, а консултантската компания „Денкщат“ ще акцентира върху устойчивото развитие на регионите.

На дискусията ще бъдат поканени и представители на средния и малък бизнес, естествените партньори на големите компании в регионите, както и на местната власт. Ефектите ще бъдат оценени и от гледна точка на неправителствените организации, които работят активно в тази област.

За поовече информация и регистрация: http://smedia.bg/index.php?m_id=4&i_id=13

2019-06-10T02:26:07+03:00Giugno 10th, 2019|
This website uses cookies and third party services. Ok