Новини от членоветe

Новини от членоветe2016-07-18T09:41:04+03:00

фирнес

Fitnes weeks в Novotel

Постигнахте ли вече желаната форма? За да я затвърдите, заповядайте в ресторант Novo2 в Новотел София! 7-20 март FITNESS WEEKS!

За резервации: тел. 02/904 3000 и H8468-SL3@accor.com

***

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА НАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ ОТ БУЛ ИНС  

bul ins

Уважаеми членове,

Италианската търговска камара в България има удоволствието да предложи на Вашето внимание преференциални предложения за застраховки гражданска отговорност, помощ при пътуване, застраховка на изложбени експонати и други от името  на Застрахователна компания „Бул Инс”, членуваща в Камарата.

Можете да прочетете условията тук:

За попълване на въпросник за изготвяне на оферта или допълнителна информация, свържете се с нас на info@camcomit.bg или на тел. + 359 2 846 32 80

ОБУЧЕНИЯ ЗА БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗДРАВЕ 

lot-consult-logo-eng

Италианска търговска камара в България има удоволствието да Ви представи курсовете за предстоящите обучения за здравословни и безопасни условия за труд, които ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД организира през м. юни и м. юли 2015. Курсовете ще се проведат в Дом на науката и техниката в София.  Можете да намерите програмата и съдържанието на следния  линк, в края на обучението ще бъдат издадени сертификати.  Напомняме Ви, че ежегодните обучения за отогварящите за условия на труд  са задължителни по закон.

 Лот Консулт ЕООД прилага отстъпка  10% за членове на Камарата .

 За допълнителна информация програма на обученията.

АЛИАС МАРКЕТИНГ & ПРОДАЖБИ

ALIAS

Дружеството Алиас разширява и допълва своята гама от услуги с високо качество и от професионалисти, за да обслужва по-добре своите италиански, български и международни клиенти.  С тази цел бе създадена Aлиас Маркетинг & Продажби, която сега, благодарение на установените партньорства с местните субекти и с италианските институции в страната, е в състояние да предложи на клиентите си интегрирани услуги с цел опростяване и оптимизиране на времето за предприемача

Сред услугите, които Алиас Маркетинг & Продажби предлага на клиенти, са:

–         Управление на недвижимо имущество

–         Бизнес и маркетингови услуги

–         Търговия

–         Търсене на делови партньори

–         Търсене и подбор на персонал

–         Анализ и проучване на пазара

За да разберете всички подробности за Aлиас Маркетинг & Продажби,  изтеглите презентацията на компанията тук.

За повече информация се свържете с: ams@alias-trade.com / www.aliasgroupbulgaria.it.

 

 Ай Би Консулт БГ

ib consult

ЗА предприемчивите мениджъри  Ай Би  Консулт БГ ПРЕДСТАВЯ НА ПРОГРАМАТА „NEW MINI MBA”

Да се мисли стратегически. Да се действа eфективно

Ай Би  Консулт БГ има удоволствието да Ви информирам, че за първи път в България Corporate Performance Institute организира програма за мини MBA.

Успешните компании знаят, че инвестирането в следващото поколение лидери е от решаващо значение за дългосрочния растеж. Проектирана за бъдещи лидери, тази програма изисква умения за вземане на решения, необходими за разширяване на лидерски умения, за задълбочаване на  разбирането  на основните бизнес функции, както и подобряване на способността на мултифункционални инициативи посредством трудните  глобални пазари. Програмата Mini MBA е правилният избор за мениджъри с голям потенциал и е възможност за  ускорено обучение, предоставена в рамките на 5 дни.

Програмата Mini MBA обхваща следните теми на сесията:

–         Установяване на движещите сили за успех в бизнеса

–         Разглеждане на практически  анализи и количествени техники, за непосредствено въздействие

–         Лична оценка на стила на ръководство и подход към работата

–         Инструменти на стратегическо мислене, формулиране и изпълнение

–         Разработване на печеливши стратегии в случаи на несигурност

–         Структури  зауправление на растежа и производителността

–         Дигиталния свят и  база данни

–         Разглеждане на модерни маркетингови концепции и приложения

–         Интегрирани операции и изпълнение

–         Корпоративни етика

–         Измерване на  KPIs и ROIs

–         Управление на хората и взаимоотношенията

–         Понятия за организационно поведение

–         Прилагането на директивите

Чрез казуси, конференции и упражнеия за  problem-solving и интерактивни сесии, вие ще получите информация, която ще повишит Вашия бизнес нюхт, ще се запознаете с  аналитични инструменти и структурна стратегия, разработване на лидерски умения и повишаване накариерните възможности. Полезността на информацията, получена в този проект се установява моментално,  позволява Ви да използвате веднага наученото и да го превърнете в неразделна част от Вашето управление, ден след  ден, при взимане на решения. Нашата цел е да Ви осигурим необходимите инструменти, за да направите всичко по-ефективно чрез осигуряване  на знания, които Ви позволяват да  вземате решения за бизнеса във връзка с въпроси, засягащи организациите днес.

Това, което получавате отMini MBA?

–         Практически основи за стратегически анализ и аналитични разсъждения

–         Пълно разбиране на основните понятия в управлението на бизнеса и процеса на вземане на решения

–         Ясно разбиране на техники и иновативни  технологии за лидерство и производителност

–         Прецизна и цялостна визия за актуално маркетингови техники и актуални бизнес данни и анализи

–         По-голяма способност за мислене извън вашата функционална област и разберане за  функционалността на Вашия бизнес като цяло

–         Реализацията на перспективите зареализиаране на  промени  и ефективното управление на екипа

–         По-голям капацитет на мислене и действие – критично и стратегически

–         Голямо доверие в способността Ви да бъдете част от  екипа на Вашата организация

–         Осмисляне и овладяване на езика, използван в най-добрите консултантски, бизнес и управленски  среди.

Всички преподаватели без изключение са завършили Harvard Business School, дипломирани  и експерти в областта на програмата. Възможно е да се подобри качеството в бизнеса Ви днес с Mini MBA Corporate Performance Institute

В края на курса се издава сертификат.

За повече информация: svetoslav@ibconsultbg.com / www.ibconsultbg.eu

 


Мистрал Груп ООД

Мистрал Груп ООД, основана от нашия застрахователен брокерAлиас Груп, предоставя услуга за предварителен анализ на застрахователния риск, за да осигури подходящото покритие чрез  намиране  на най-подходящите условия за клиента. Изследването се основава на доброто познаване на   местния застрахователния пазар и изградени добри отнощения с  най-добрите застрахователни компании.

Mистрал Груп ООД  предоставя брокерски и застраховка консултиране, управление и администриране на застрахователни полици, комплексно обслужване  в случай на злополука.

Мистрал Груп ООД е лицензирана на българския пазар и за ЕС, включително и в Италия, факт, който дава възможност на нашите клиенти да имат всички видове застрахователни условия при това на най-добрите цени.

Контакти: ул. „Георги Бенковски” 14, 1000,София

тел. 003592 983 20 71 e-mail: office@mistralgroup.bg

 Нов Френски ресторант GASTROTHEQUE “L’Art de Vivre”

GAS

След като създадоха едно от най-вкусните и гостоприемни места в София, посветена на италианската кухня, нашите приятели от Trattoria “Il Maestro Giuseppe Verdi”“, сега ни помагат да открием обаянието на френската кухня с тяхната  GASTROTHEQUE “L’Art dе Vivre”!

Ресторантът се намира на бул. „Патриарх Евтимий „ №76. Характеризира се с вкусна домашна френска кухня, представена по модерен начин. Терминът “Гастротека” съчетава традициите на френското кулинарно изкуство и новите тенденции при  диетата, наложени от съвременния начин на живот.

Затова Гастротека  “L’Art dе Vivre” е структурирана в съответствие с концепцията за един типичен ден във Франция. През деня можете да се отпуснете за кафе или малинада, да хапнеш сандвич  Крок мосю или мадам, кроасани, киш или яйца със зеленчуци. Обедното меню е различно всеки ден и включва топла супа, ястие с месо или зеленчуци.

Вечер мястото се променя непрекъснато  чрез детайлите и храната, по начин, който да предложи напълно различно преживяване за сетивата. Обстановката е  елегантна и приветлива, пресъздава съвършено фината френска кухня, чрез прдлаганите  жабешки бутчета, охлюви, свинска пържола с карамелизирани моркови, пъдпъдъци пълнени със заешко, пилешко филе с трюфели, патица магре с пюре от кестени, салати с пресни подправки, леща и френски сирена, сладкиши и други.

Винената листа предлага селекция на вина от северна и южна Франция, повече от 10 вида шампанско, както  и подбрани български вина с високо качество.. Освен това можете да опитате френска водка и ликьор Шартрьоз.

Гастротека”L’Artdе Vivre” се стреми да направи висококачествената френска кухня достъпна за всички.

На членовете на Италианската търговска камара в България могат да ползват специално предоставени карта за намаление, която могат да получат, когато посещават ресторанта и се представят  като член на Камарата.

За повече информация: www.gastroteka.bg

Aдрес: София, бул. „Патриарх Евтимий” №76

T: +359 896 505 505

W: gastroteka.bg

F / gastroteka.bg

 

ФЕСТИВАЛ ЗЕЛЕНИ ДНИВ СОФИЯ 

 

BANNER CENA BIOLOGICAОт 21 до 24 май 2015 г. ще се проведе в София Фестивалът “Green Days”, поредица от събития посветени на популяризирането на биологични продукти, устойчив туризъм и информативни демонстрации свързани с темата за екологията. В този контекст и въз основа на партньорство с организаторите, Grand Hotel Sofia заедно с Българската асоциация за алтернативен туризъм и Slow food, организирват дегустационна вечеря базирана на българските сертифицирани биологични продукти, на 22 май в 19.00ч в ресторант Shades of Red.

Всичките членове са поканени на промоционалното събитие което гастрономическо предложение може да видите тук.

ФИНАНСОВОТО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА УСТОЙЧИВА ИКОНОМИКА

11081444_10152830616037362_101160281770902179_nКонференция „Образование и Бизнес – Финансовото образование за устойчива икономика”, се организира за втора поредна година от три водещи икономич

ески медии – Bulgaria ON AIRBloomberg TV и Investor.BG, с подкрепата на Икономическия университет в Варна и Провидент Файненшъл България. Събитието ще се проведе на 11 май тази година в Sofia Hotel Balkan. Представители на държавните институции, на неправителствени организации, на бизнеса, преподаватели от висшите и средните училища ще дискутират необходимостта от финансово образование и вярната посока за устойчива икономика. 

За участие в конференцията в България пристига проф. Стив Ханке, преподавател по приложна икономика от университета “Johns Hopkins”, Балтимор. Той е старши научен сътрудник и директор на  проекта “Проблемни валути” към Cato Institute във Вашингтон; старши съветник в международния монетарен изследователски институт на университета Ренмин в Пекин; специален съветник на Центъра за финансова стабилност в Ню Йорк; редактор на Globe Asia Magazine. Модератор на дискусиите е Нейра Чехичикономически журналист от Bloomberg TV.

Институционални партньори на конференцията са: Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Италианска търговска камара в България, Френско-българска търговска и индустриална камара, Българска асоциация за управление на хора, Българско дружество за връзки с обществеността, JobTiger, Junior Achievement, AIESEC, Akademika.bg, сп. Мениджър.

Повече информация наwww.edu-business.info

Виж приложените файлове: 

Програма Конференция 

Запазете своето място сега и станете част от реалния дискусионен форум за образованието в България!

 Представителите на компании – членове на Италианска търговска камара в България имат възможност да се регистрират  с остъпка за конференцията до 17 април. За да използвате остстъпката моля въведете при регистрация.

Добавете промо код: PARTNERS-TRADE

Цена за участие на един представител на компания е 150 лв. (с ДДС)

Цена за участие на членове на Италианска търговска камара в България е 130 лв. (с ДДС)

This website uses cookies and third party services. Ok