box socio

Защо да станеш член?

Why become a member?

Да станеш член на Италианската търговска камара в България означава да станеш част от мрежата на 76 италианските търговски камари в чужбина, намиращи се в 50 страни и с 24 000 членове, и се възползваш от много директни предимства.
Защо да станеш член?
  • Експерти и квалифицирани служители осигуряват на членовете различни услуги като: консултации, маркетинг, проучване на пазара, превод, търсене на бизнес партньори и решения за финансиране.
  • Достъп до подробна информация за България и българската икономика чрез нашите канали за комуникация (интернет страница, бюлетин, двуезично списание, бизнес гид ” Investire in Bulgaria“, …)
  • Може да се възползвате от възможностите за бизнес в България и други страни като участвате в проекти и международни инициативи на мрежата Assocamerestero.
  • Организиране на B2B срещи, събития, семинари, търговски изложения, бизнес делегации
  • ICCB поддържа силни връзки с основните италиански и български институции, като например: Италианското министерство на икономическото развитие; италианското посолство в София; агенция за насърчаване интернационализацията на италианските фирми (ICE), Италиански културен институт, основни български министерства: енергетика, икономика и туризъм, земеделие и други.

Прочетете още 

0

Новини

 “Отворено писмо в подкрепа на съдебната реформа”

 

 

  Виж всички новини

copertina_invito
Събития

„MASTERPIECE OF WORLD OPERA“ on the occasion of Christmas Celebrations“

Италианската търговска камара в България с удоволствие Ви кани на третото издание на „MASTERPIECE OF WORLD OPERA“ on the occasion of Christmas Celebrations“ 15 декември 2016 г. от 19.00ч. Софийска oпера и балет.

Събитието е организирано за трета поредна година от  Италианската търговска камара в България и Френско-българската търговска и индустриална камара, с цел social business networking и ще се проведе под патронажа на Н.Пр. Стефано  Балди, посланик на Република Италия в София и Н.Пр. Ерик Лебедел, посланик на Франция в София,  Под патронажа на министър на Културата на Република България, Вежді Рашидов.

Прочетете още

0

Снимки и видеоклипове
Моля, вижте тази страница за всички мултимедийни материали, свързан с нашата дейност и нашите проекти. Италианската търговска камара в България също се разширява мрежата си от контакти в света на социалните мрежи.

Последвайте ни

CatServROSSO

 

  Търговски регистър Италия

Регистъра за търговски дружества говори и английски език. Проектът е част от така наречената постановлението „Дестинация Италия„, за да се насърчат инвестициите в Италия от чуждестранни фирми и улесняване на приемането на италиански фирми в областта на чужди икономики.

  Наеми автомобил

Еuropcar

Изберете водещите коли под наем микробуси и представи всички краища на света , с флота от около 200 000 превозни средства на разположение в 2824 части на 143 различни страни в Европа, САЩ , Близкия Изток, Африка, Латинска Америка, в Индийския океан, Карибите и Азия. Изберете града и да резервирате вашето пътуване. Europcar предлага, в допълнение към по- широк кръг от достъпни цени за вашата кола под наем, и допълнителни услуги, за да пътуват без мисли: Нанесете формулата на защита, която най-добре отговаря на нуждите ви за пътуване, измежду екстри на етапа на резервацията.

Италианско гостоприемство
exexex-banner-inglese-180x150

Инициатива насочена към признаването на автентичността  и качеството на италианските ресторанти по света.През 2015 г. Италианска Търговска Камара в България ще продължи с промоционалните си дейности по промотиране на мрежата на ресторантите в България сертифицирани с марката Италианските ресторанти по света в в унисон с дейностите от Календар Италия 2015 г. Мастер План на правителството за Експо Милано 2015 г.„  прочети всичко за него…

  Video

[/column]